Werkwijze

Zo komen we samen tot jouw persoonlijk financieel plan:

1. Kennis maken

De basis voor een goed financieel advies is wederzijds vertrouwen. Daarom neem ik eerst de tijd voor een vrijblijvende kennismaking. Zo weet jij wie ik ben en hoe ik in mijn vak sta. En zo weet ik wat jouw wensen zijn en wat jij belangrijk vindt. Als je wil, maak ik hierna een offerte op maat.

2. Jouw persoonlijk financieel profiel

Als je akkoord gaat met de offerte, start ik met het maken van een persoonlijk financieel profiel. Dat doe ik aan de hand van je huidige financiële situatie, je wensen, je risicobereidheid en de financiële producten die je al hebt (bijvoorbeeld een hypotheek, lening enzovoorts).

3. Jouw persoonlijk financieel plan

Op basis van dit profiel maak ik een analyse. Ik kijk naar je inkomen en vermogen en geef inzicht in verwachte ontwikkelingen. Ik beoordeel of de financiële producten die je al hebt nog bij je passen. Mijn advies leg ik vast in een overzichtelijk en begrijpelijk financieel plan. Je bepaalt uiteraard zelf welk advies je overneemt.

4. Financiële rust

Dankzij je financieel plan krijg je grip op je financiën. Het geeft rust als je dit overzicht kunt houden. Omdat je persoonlijke situatie, je wensen of fiscale regels kunnen veranderen, kun je een onderhoudspakket afsluiten. Op vastgestelde momenten toets ik het plan aan je huidige situatie en aan actuele marktontwikkelingen en adviseer je over eventuele aanpassingen.