financieel plan

Als je akkoord gaat met de offerte, start ik met het maken van een persoonlijk financieel profiel. Dat doe ik aan de hand van je huidige financiële situatie, je wensen, je risicobereidheid en de financiële producten die je al hebt (bijvoorbeeld een hypotheek, lening enzovoorts).

Op basis van dit profiel maak ik een analyse. Ik kijk naar je inkomen en vermogen en geef inzicht in verwachte ontwikkelingen. Ik beoordeel of de financiële producten die je al hebt nog passen bij je huidige situatie en wensen. Mijn advies leg ik vast in een overzichtelijk financieel plan: een plan dat bij jou past én dat je begrijpt. Je bepaalt uiteraard zelf welk advies je overneemt.

Voor het maken van een financieel plan maak ik gebruik van de geavanceerde software van www.mijngeldzaken.nl Ik help je door scenario’s te schetsen en neem de doorrekeningen hiervan in het plan mee. Zo krijg je zowel grafisch als cijfermatig inzicht in je netto besteedbaar inkomen, nu én later. We kunnen het plan zelfs uitbreiden met een compleet digitaal huishoudboekje.