Disclaimer

 

Alle onze inspanningen zijn geleverd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn als mogelijk. De resultaten die op deze website getoond worden, zijn onze resultaten. Wij geven dan ook nimmer een garantie dat u exact hetzelfde resultaat zult behalen, aangezien er factoren van buitenaf zijn waar wij geen controle over hebben.

Voorbeelden op onze website mogen niet worden geïnterpreteerd als een belofte of garantie van de winst of resultaat. Het resultaat is geheel afhankelijk van de inzet van de persoon die gebruik maakt van onze producten, ideeën en technieken.

Het niveau van succes dat u gaat bereiken, ten opzichte van het resultaten geclaimd in onze materialen, is afhankelijk van de tijd die u besteedt aan het programma, de ideeën en technieken, met daarbij uw persoonlijke kennis en vaardigheden. Aangezien deze factoren verschillen per personen, kunnen wij uw succes niet garanderen.

Op onze website wordt informatie gegeven over onder meer een mogelijke verwachtingen of voorspellingen van toekomstige resultaten. Het geven van deze mogelijke verwachting of voorspelling geeft u nog geen garantie op het gegeven verwachtingspatroon.

U herkent deze uitspraken door het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van woorden zoals “anticiperen”, “schatten”, “verwachten”, “projecteren”, “van plan zijn”, “geloven”, “plannen”, en andere woorden en termen van gelijke strekking welke verband houden met een beschrijving van de potentiële successen en resultaten.

Er zijn vele factoren van belang bij het bepalen van uw werkelijke resultaten en om deze reden kunnen er geen garanties worden gegeven dat u de resultaten vergelijkbaar met die van ons of iemand anders zult bereiken.

Copyright Dullaert Financieel Advies, Alle rechten voorbehouden.
Ongeoorloofde duplicatie of publicatie van enig materiaal van deze site is nadrukkelijk verboden.